Asperges
In april, mei en juni steken wij dagelijks onze asperges. We hebben hoogwaardige, prijswinnende rassen staan, die op milieuvriendelijke wijze worden geteeld. Iedere stap in het groeiproces wordt door Gilbert en zijn medewerkers op de voet gevolgd. Precies op het juiste moment, halen we onze Koninginnen der Groente uit hun bedden. Veel geduld en een perfecte timing resulteren in een eersteklas aanbod van deze heerlijke smaakmaker. Ieder jaar weer het wachten waard!
Velen van u weten de weg naar onze boerderij al te vinden. Naast onze boerderijverkoop aan particuliere klanten, gaat een deel van onze oogst direct naar restaurants in de regio, waaronder gerenommeerde namen. Het geeft ons een bijzonder gevoel om de gerechten te mogen proeven, waarvoor onze Santspuyasperges de basis vormden.
Wilt u een kijkje nemen op de velden, zelf eens een asperge steken onder deskundige begeleiding? Misschien u vragen over de teelt? We zijn u graag van dienst.
In het aspergeseizoen van april tot en met juni, zijn wij iedere maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur.
Buiten de aspergetijd alleen op zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur. Of op afspraak. Bel in dat geval even van te voren.

