logo

Santspuy - Life & Garden Breda

Een dagje helemaal in het groen! 

lifegarden Small

In maart 2014 opende Life & Garden een nieuwe vestiging in Breda. Met een grandioos aanbod van lifestyleproducten en tuinmaterialen, maakt u het leven in en om uw huis leuker. Daarnaast heeft Life & Garden een prachtige, ruime eet- en drinkgelegenheid (120 personen).  

Om 10.00 uur komt u aan bij Life & Garden Breda en ontvangt een gratis koffie/thee met iets lekkers uit de streek. Hierna kunt u op uw gemak winkelen. U kunt zich laten adviseren en inspirerende ideetjes opdoen.

Om 12.30 uur staat er een smakelijke lunch voor u klaar, bereid met regionale ingrediënten en streekproducten. Veel van deze spullen zijn bij Life & Garden te koop voor thuisgebruik.  

Afspraak maken of prijzen weten? Bel rechtstreeks met Life & Garden Breda 076-7630885 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De Santspuy 

Om 13.30 uur verwachten we u op De Santspuy voor koffie/thee en lekkers. We nemen u mee tijdens een wandeling langs de wijnvelden en aspergebedden. U kunt in het veld proeven van een koel glas wijn, terwijl u ondertussen bijgepraat wordt over onze wijnen en asperges. 

Teruggekomen van het land, ziet u binnen hoe de versgestoken asperges gesorteerd, geschild en verpakt worden. We heten u met trots welkom in het boerderijwinkeltje. Hier krijgt u een goed overzicht van al onze producten. U kunt proeven (18+!) van onze verschillende likeuren, port en advocaat.

Aan het einde van deze rondleiding heeft u nog voldoende tijd om rond te neuzen in het winkeltje of even lekker buiten neer te strijken en te genieten van de genoegens van het buitenleven.

Prijzen excursie/rondleiding Asperge- en Wijnboerderij De Santspuy

€ 10,- per persoon. Minimum aantal deelnemers 10 óf ,bij minder dan deelnemers, 100,- euro per excursie.

Inbegrepen:

  • Rondleiding/proeverij/duur ongeveer 1,5 a 2 uur
  • Koffie/thee met appelcake van de streek
  • Glas wijn
  • Proeven van diverse likeuren, advocaat en port, alles van eigen bodem.

  Uit te breiden met:

  • Aspergesoep op het land € 3,95 p.p., broodjes € 8,95 p.p.
  • Ovenvers stukje stokbrood (2x) met aspergesalade, te serveren bij de proeverij € 1,50 p.p.

Reserveren voor De Santspuy of vragen stellen? Bel of mail Loes: 06-12297962, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 We zijn flexibel in het aanpassen van de excusietijden. Wel graag in overleg.

 

 

Blijf op de hoogte

Openingstijden

Openingstijden tijdens de aspergetijd
Onze wijn- en aspergeboerderij De Santspuy is tijdens de aspergetijd (april, mei en juni) geopend van:

  • Maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
  • Zondags zijn we gesloten.

Buiten de aspergetijd
Om niet voor een gesloten deur te staan is het verstandig om van tevoren even te bellen. Gedurende het gehele jaar hebben we wijnen en likeuren op voorraad. Ook persoonlijke rondleidingen zijn mogelijk.

 

Bezoek De Santspuy

Zandspui 45
4873 LZ Etten-Leur 

Tel: 076-5264230/ 076-5032227

E-mail: info@desantspuy.nl
Op Facebook: De Santspuy 

 

Telefonisch contact :

Gilbert Sweep: 06-54252434 
Loes Sweep:    06-12297962

 

Routebeschrijving


Copyright © 2016 De Santspuy