logo

Heerlijke wijn voor bij 

onze asperges

Wijngaard De Santspuy

Proost op het goede leven!

Wijnen van De Santspuy 

nieuwe wijnNa veel dromen en jarenlange voorbereiding, is in 1998 de wijngaard aangeplant. We hebben ons bekwaamd in het vak en grondig onderzocht welke rassen het beste zouden passen in deze omgeving. We wilden u een serieus lekkere wijn kunnen aanbieden bij de asperges die u mee naar huis neemt.
Wijn telen is het hele jaar 'werk in uitvoering'. Soms met bloed, zweet en tranen.

Het is met gepaste trots dat wij u onze Santspuywijn presenteren. Onze 'witte' is lichtdroog en onze 'rode' is heerlijk vol van smaak.

Nieuwsgierig naar onze Brabantse cave? Wij verzorgen het gehele jaar goedverzorgde rondleidingen en proeverijen.  

Likeuren en advocaat

Oude, Brabantse familierecepten inspireerden ons tot zalig zoete, zelfgemaakte likeuren. We verwerken onder meer bramen, bessen, frambozen en (ja echt!), asperges tot unieke smaakmakers voor na de maaltijd. Ook verrassend als aperitief, gemixt met een koel glas witte Santspuywijn.

In onze advocaat zitten dagverse eieren, brandewijn van eigen makelij, vanillemerg en enkele geheime ingrediënten. Een heerlijke klassieker voor na uw maaltijd, of als topping over uw ijsje. Niet alleen voor oma!    

Port

Maak kennis met onze Sanporto! De smaak van een oude port, gewoon van Etten-Leurse bodem. Het hele jaar door heerlijk met een lekker stukje worst of kaas!  

Let op! De Santspuy neemt haar verantwoordelijkheid en serveert géén alcohol aan mensen jonger dan 18. Bij twijfel schenken wij niet.

Blijf op de hoogte

Openingstijden

Openingstijden tijdens de aspergetijd
Onze wijn- en aspergeboerderij De Santspuy is tijdens de aspergetijd (april, mei en juni) geopend van:

  • Maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
  • Zondags zijn we gesloten.

Buiten de aspergetijd
Om niet voor een gesloten deur te staan is het verstandig om van tevoren even te bellen. Gedurende het gehele jaar hebben we wijnen en likeuren op voorraad. Ook persoonlijke rondleidingen zijn mogelijk.

 

Bezoek De Santspuy

Zandspui 45
4873 LZ Etten-Leur 

Tel: 076-5264230/ 076-5032227

E-mail: info@desantspuy.nl
Op Facebook: De Santspuy 

 

Telefonisch contact :

Gilbert Sweep: 06-54252434 
Loes Sweep:    06-12297962

 

Routebeschrijving


Copyright © 2018 De Santspuy